face-value

Trainingen en seminars
Wil je meer leren over (non)verbale communicatiestrategieën en jezelf verder ontwikkelen? Wil je inzicht in patronen die je hebt opgebouwd en hoe je die kunt veranderen? Wil je meer harmonie in je leven en leven vanuit je eigen kracht? Naast één op één coaching is het ook mogelijk om een seminar bij te wonen. Ontdek nu welk seminar het beste bij jou past.

Inzicht én actie

De seminars en opleidingen van face-value zijn allemaal gericht op inzicht én actie. Theorie én praktijk. Eerst leer je om de (non-)verbale communicatiestrategieën te herkennen, vervolgens kijken we hoe je daar praktisch iets mee kunt. Ons populairste programma is het ‘Dit ben ik!’ seminar. In twee dagen leer je eigen gedrag en communicatie op een positieve manier te beïnvloeden, zodat je anders kunt reageren in werk- en privésituaties.

 

Dit ben ik!

2-daags seminar | Zoetermeer | 28 sept. en 12 okt. 2018

Krijg meer inzicht in je non-verbale presentatie en wordt bewust van de drijfveren daarachter. Leer zo je eigen gedrag en de eigen communicatie te beïnvloeden, zowel privé als in je werk.

In deze training leer je de betekenis van non-verbale microbewegingen in het gezicht. Aan de hand van een persoonlijke analyse van jouw non-verbale strategie krijg je inzicht in je eigen non-verbale presentatie en de effecten op je gesprekspartners. Je ontdekt ook hoe je onbewust beïnvloedbaar bent door anderen en wat je non-verbale gedrag is in spanningssituaties.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil weten wat zijn of haar gezicht onbewust vertelt, wat dat oproept bij anderen en hoe hij of zij verbetering in de effectiviteit van de eigen communicatie kan aanbrengen.

Werkwijze
De training bestaat uit twee dagen (gesplitst), vier dagdelen.
Op de eerste dag maak je kennis met de manier waarop een non-verbale strategieanalyse wordt gemaakt. Je leert de non-verbale signalen herkennen die daarbij een rol spelen. Vervolgens wordt van jezelf een schriftelijke analyse gemaakt en wordt de betekenis met je besproken.

Op de tweede dag krijg je inzicht in de interactieve werking van je non-verbale communicatie. Daarbij gaat het zowel om uw (onbewuste) invloed op anderen als de (voor jou ook onbewuste) invloed van anderen op jou. De training is erkend door de Mediators federatie Nederland (MfN 13 PE punten)

Duur: 2 dagen
Wanneer: het eerstvolgende seminar is op 28 september en 12 oktober 2018
Waar: Chroomstraat 28, 1 hoog Zoetermeer
Kosten: €795,- ex Btw Bedrijven, €495,- ex Btw voor zelfstandigen
Catering: inclusief koffie, thee en lunch
Trainer: Annemieke Meurs

Ervaringen van deelnemers

Director Talent, Learning & Development Royal BAM Group

‘Ik heb de training ‘Dit Ben Ik’ als zeer effectief en waardevol ervaren. De persoonlijke analyse van mijn non verbale strategie was bijzonder verhelderend en soms ook confronterend.De videopresentatie en de aansluitende constructieve feedback van zowel de face-value consultants als de medecursisten hebben mij goed inzicht gegeven in mijn non verbale presentatie en strategie.

Door de training kan ik beter inschatten hoe ik op anderen overkom. Daarnaast heb ik meer bewustzijn ontwikkeld van de non verbale signalen van mijn gesprekspartners en de invloed daarvan op mijn eigen gedrag.

‘Dit Ben Ik’ heeft mij bewuster gemaakt van het belang van “verbinding” bij communicatie. Het heeft mij dieper inzicht geboden in mijn drijfveren, gedrag en communicatiestijl. Ik kan de training van harte aanbevelen aan een ieder die effectiever wilt worden in zijn/haar communicatie.’

 

Jeroen Schoonheim, Head of Engineering, Vripack

‘Dit Ben Ik’ is geschikt voor iedereen die intensief met mensen samenwerkt. Je wordt met deze techniek geholpen beter in te spelen op de behoeften/eigenschappen van de ander waarmee je je samenwerkt. Dat verbetert het resultaat van het gesprek.’

 

Voor meer informatie, neem contact op via info@face-value.eu.

focus group

1-daags seminar | Zoetermeer | 8 september 2018

Focus Group is een 1-daags seminar dat zicht richt op creatieve oplossingen voor de persoonlijke uitdagingen in uw leven.

Gebruikmakend van de INSA analyse en coaching methode kom je snel tot de kern van jouw communicatie stijl en behoeften binnen de interactie en werk je toe naar een verbeterde balans en effectiviteit. Het seminar vindt plaats in een kleine groep.

Het programma
Het Seminar combineert tijdens deze dag video analyse met lichaamsgerichte integratie. Als basis voorafgaand aan de focus group is het van belang dat je eerst een kennismaking met de methodiek hebt gehad. In onze ervaring is deze werkmethode zeer effectief en heeft een blijvend effect. Je kunt de opgedane ervaringen zowel zakelijk als prive direct toepassen. Je krijgt dieper inzicht in primaire motivatie en doelstelling Je ontwikkelt effectievere strategieën met betrekking tot je doelen. Je krijgt verdiept inzicht in je communicatiestijl.

Duur: 9.30 uur – 18.00 uur
Wanneer: het eerstvolgende seminar is op 8 september 2018
Locatie: Chroomstraat 28, 1 hoog in Zoetermeer
Kosten € 375,- voor bedrijven € 200,- voor zelfstandigen
*De prijs is excl. BTW, inclusief koffie en thee. Lunch zelf verzorgen.

Peaks & Valley

4-daags seminar | Italië en Zwitserland | van 5 tot 8 oktober 2018

Ben je toe aan verandering in je leven? In dit vier daags seminar in een prachtige omgeving in Zwitserland of in Italië werk je aan je eigen doelen.

Je leert alles over jezelf. Wat communiceer jij (non)verbaal? Waar wil je naar toe? Aan de hand van de INSA videoanalyse ontdek je jouw unieke uitstraling en leer je begrijpen leer je begrijpen hoe en waarom je uitdagingen in jouw leven op een bepaalde manier aanpakt. Je ruimt blokkades op en leert nieuwe keuzes maken. Zo krijg je meer balans je in leven, mentaal en fysiek.

Het programma is gevarieerd en intensief. We combineren de video-analyse met gesprekken en lichaamsgericht werk (begeleid door ervaren coaches) en gaan onder leiding van een berggids (Michiel Karels) wandelen in de omliggende bergen. Je krijgt een osteopathische behandeling (Marjanne Karels osteopaat D.O.) Even helemaal weg van thuis kun je focussen op je eigen situatie en ontwikkeling en groei!
Ervaringen van deelnemers:

‘A lot has happened in these four days; I felt I have been away for at least ten. The combination of intense individual work, osteopathy and walks in the mountains is an excellent recipe. It brought me closer to my base’. – Robert

‘One of the best experiences of my life. A true gift to myself.’ – Caroline

‘I really got to know myself on a deeper level. I freed the blockages I carried with me for a long time.’ – Nanske

‘It was a healing process for me in a healing environment, with professional and caring, lovely people.’ – Miriam

Wil jij oude patronen loslaten en veranderen?

Facevalue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

telefoon: 06 - 21 86 71 43
e-mail: annemieke.meurs@insa-consultancy.eu
Belt u gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

LinkedIn
Facebook
xxx