face-value

Inzicht en actie

Wil je jezelf verder ontwikkelen, jezelf of iemand anders doorgronden? Loop je ergens tegenaan op het werk of in je thuissituatie? Heb je iets meegemaakt waardoor je vastloopt? face-value helpt je verder!

Het uitgangspunt is: verandering begint bij jezelf. Door oude patronen, verwachtingen en omgangsvormen in jezelf te herkennen, kun je kiezen voor een nieuwe en effectievere manier van communiceren met anderen. Zo sta je sterker in het leven en kun je gemakkelijker zakelijke en persoonlijke doelen realiseren. Of dat nou een carrièreswitch, beter presteren op werk of fijnere persoonlijke relaties betekent. face-value maakt hierbij gebruik van het analyseren van jouw non-verbale communicatiestrategieën aan de hand van video-opnames.

Ben je op zoek naar een praktische en resultaatgerichte aanpak waar je echt iets aan hebt? Neem dan nu contact op voor een afspraak.

Persoonlijk

Ben je toe aan een verandering in je leven, maar weet je niet hoe? Of je nou uitdagingen voelt in jouw relatie met je partner, je kind, collega’s of jouw werk in het algemeen, ik help je vooruit. Samen ontdekken we hoe jij communiceert met de buitenwereld: wat zijn jouw oude patronen, verwachtingen en omgangsvormen? Vervolgens onderzoeken we: ‘Wat heb jij nu nodig?’ Door inzicht in je gedragsstrategieën leer je hoe je daadwerkelijk je leven kunt veranderen. 

Team

Loopt jouw team al op rolletjes of rommelen
er wat (verborgen) frustraties? In beide gevallen kan een coachingsessie een leuke, verhelderende en vooral resultaatgerichte manier zijn om de teamdynamiek te versterken. Je kunt kiezen voor een luchtige teambuildingdag of een reguliere teamsessie waarbij ik de non-verbale communicatie van alle teamleden analyseer om de samenwerking te bevorderen. Teamleden leren zichzelf en elkaar beter te begrijpen.

Leiderschap

Inzicht in jezelf is de basis van alle wijsheid. Zeker als het gaat om leiderschap. Waarom reageren medewerkers op een bepaalde manier? Hoe motiveer je mensen? En hoe zorg je dat anderen naar je luisteren als je iets van ze vraagt? Je ontwikkelt je tot een authentiek leider. Dat begint met het benutten van jouw specifieke kwaliteiten en met congruente communicatie, verbaal en non-verbaal. Je krijgt inzicht in gedrag dat jou in de weg kan staan en leert jouw sterke punten in te zetten in jouw rol als leider.

Dit ben ik! training

2 dagen | Zoetermeer | 28 sept. & 12 okt.

Wist je dat als je met iemand praat, je dat voor 90% doet met gezichtsuitdrukkingen, je lichaamshouding en intonatie?

Een ander reageert meer op wat je doet, dan op wat je zegt. Als je dat weet, is het eigenlijk heel logisch om meer over lichaamstaal te leren. Het is de basis van onze communicatie. Wat is jouw non-verbale communicatie stijl, hoe reageer je onder spanning en hoe kun je leren effectiever te communiceren? In deze workshop leer je signalen te herkennen bij jezelf en bij een ander om zo relaties met anderen verbeteren op werk en privé? Dan is deze workshop voor jou.

Peaks & Valley seminar

4 dagen | Italië en Zwitserland | 5-8 okt.

Ben je toe aan verandering in je leven?

In dit vierdaagse seminar in een prachtige omgeving in Zwitserland of in Italië werk je aan je eigen doelen. Je leert meer over jezelf. Hoe communiceer jij (non)verbaal? Aan de hand van de INSA videoanalyse methode ontdek je jouw unieke non-verbale uitstraling en leer je begrijpen hoe en waarom je uitdagingen in jouw leven op een bepaalde manier aanpakt.

Je ruimt blokkades op en leert nieuwe keuzes maken. Zo krijg je meer balans je in leven, mentaal en fysiek.

Opleiding nonverbaal gedragsanalist

In de Opleiding non-verbaal gedragsanalist leer je signalen in het gezicht te analyseren en interpreteren en achterliggende emoties en drijfveren diepgaand te begrijpen. Je leert de verschillende INSA typologieën kennen: de communicatiestijlen, sterke punten, valkuilen onder spanning en behoeften in de communicatie.

Opleiding CCC-coach

In de Opleiding CCC-Coach, ontwikkel je jezelf tot Coach Congruente Communicatie. Je leert mensen te coachen met behulp van video analyse, gesprekken en lichaamsgericht werk.

Voor meer informatie kun je mij bellen op
06-218671543. Ik licht de mogelijkheden graag toe in een kennismakingsgesprek. Instroom op aanvraag.

Coach

Ik ben jouw coach, Annemieke Meurs. Ik ben de oprichter van face-value en van de INSA-methodiek. Deze op wetenschappelijke literatuur bewezen aanpak richt zich op het meten van non-verbale communicatie van mensen aan de hand van video-opnames. Deze methodiek is ook onderdeel van mijn coaching-sessies. De kern? Inzicht in jezelf helpt je het beste uit jezelf te halen en jouw relatie met anderen te verbeteren. Al lang voor ik begon met coachen was ik geïnteresseerd in hoe mensen in elkaar zitten, van binnen én van buiten. Ik werkte twintig jaar lang als fysiotherapeute en volgde daarna een opleiding tot gedragsanalist en coach bij de Amerikaanse psycholoog en profiler professor Barry Goodfield. Sindsdien help ik mensen om op een nieuwe manier naar zichzelf te kijken en te groeien.

Wil jij oude patronen loslaten en veranderen?

 

Facevalue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

telefoon: 06 - 21 86 71 43
e-mail: annemieke.meurs@insa-consultancy.eu
Belt u gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

LinkedIn
Facebook
xxx